Enkele projecten van Alupui ramen en deuren

We willen u graag laten zien wat er allemaal mogelijk is bij ons bedrijf. We laten u enige foto's van projecten zien die onlangs uitgevoerd zijn.

9g_s.jpgProject 1:
Kantoren in het centrum te Boskoop. Project bestaat uit gevelkozijnen met draaikiepramen en vliesgevels met vaste zonwerings lamellen. De entree’s zijn opgebouwd uit vliesgevels. Het geheel gemoffeld in Ral 7016 en beglaasd met hoogrendement glas plus/plus. De zonzijde zonwerend uitgevoerd.

 

 

 

8g_s.jpgProject 2:
Twee gespiegelde kantoorgebouwen aan de Hoofdweg te Rotterdam. Project bestaat uit kozijnen met draaikiepramen en screens. De bovenbouw is tevens voorzien van aluminium gevelbeplating en een vaste zonwering.
De entree puien zijn 1x in hardglas uitgevoerd en 1x met een tourniquet en een automatische draaideur.

 

 

 

7g_s.jpgProject 3:
Kantoren en een ABN-Amro bank te Boskoop. Gesegmenteerde kozijnen met een entree met automatische telescoop schuifdeuren.

Boven gesegmenteerde kozijnen met een deel met rond gebogen kozijnen en glas. Inclusief onze perfecte 80 mm brede beweegbare lamellen zonwering.

 

 

 

6g_s.jpgProject 4:
Het had niet veel gescheeld of de markante 90 jarige watertoren van Hazerswoude-Rijndijk was onder de sloophamer terechtgekomen. Nu fungeert de toren als kantoor voor Hoogvliet-Beheer.
De watertoren is een knap staaltje van opwaardering van een oud in verval geraakt monument naar een modern kantoor met verregaande transparantie als kenmerk.

De watertoren was oorspronkelijk een betonnen kuip, omhult door metselwerk en ondersteunt door 8 betonnen poten. Deze ruimtes zijn opgevuld met vliesgevels en beglaasd met zelfreinigend glas.