Afbeelding cp155

De oorsprong van Alupui ramen en deuren ligt begin jaren ’60, toen onder de naam Groenewegen aluminiumwerken, als tweemans bedrijf in het bewerken van aluminium voor derden. Het bedrijf is in de jaren daarop uitgegroeid tot een ramen en deuren fabriek met 50 werknemers. In de jaren ’90 is door de recessie het aantal opdrachten afgenomen, waarna het bedrijf met een klein team van 15 enthousiaste werknemers verder is gegaan onder de naam Alupui ramen en deuren onder leiding van de huidige directieleden de heren Ton en Rob Valk.

Door lange dienstverbanden is bij ons veel kennis en ervaring in huis. Vooral bij complexe projecten komt deze kennis goed van pas.
Dagelijks staat een enthousiast team van 14 specialisten klaar om de producten te fabriceren en te monteren. In de fabricagehal worden de aluminiumprofielen met geavanceerde machines bewerkt waarna deze door de binnenmonteurs verder worden verwerkt tot een eindproduct.
Het eindproduct wordt door het team van buitenmonteurs op locatie gemonteerd. Bij het monteren houden wij altijd rekening met de klant. Wij streven er naar om de overlast tot een minimum te beperken en denken altijd met de klant mee. Als het werk uitloopt maken wij het altijd af zodat het s'avonds altijd afgesloten kan worden.

Doordat Alupui ramen en deuren een relatief kleine organisatie is, zijn de lijnen zeer kort en kunnen wij hierdoor goed inspelen op de wisselende omstandigheden die de bouw met zich meebrengt. Dit is dan ook onze kracht.

Wij hanteren een actief milieu beleid gericht op het beperken van schadelijk afval.

Zo wordt bij ons al het afval gescheiden, geen plastic bekertjes gebruikt en het oude aluminium wordt ingeleverd bij een erkend inleverstation.
Aluminium wordt de laatste tijd steeds vaker genoemd als het ‘’Groene metaal’’ dit vanwege de duurzaamheid van aluminium.


Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf die leerling-monteurs mogen opleiden tot vakman.

Ook heeft Alupui regelmatig een leerling van het ''Passer College'' die stage lopen.