Aarts sport lisse website

Aan een aluminium pui kan men duidelijk aflezen om wat voor winkel het gaat, en erg belangrijk, wat er binnen in die winkel te koop is. Een winkelpui is het visitekaartje van een onderneming!

De herkenbaarheid van de winkel is belangrijk. Veel winkelcentra worden dan ook uitgevoerd in aluminium.
Wij hebben een ruime ervaring met diverse winkelketens waaronder; Action, Albert Heijn, Hans Anders, Dirk van der Broek, Rabo banken, ING banken en Wibra.
Voor een winkelpui kunnen eigenlijk alle systemen gebruikt worden!
Er kan gebruik gemaakt worden van diverse soorten stevig hang- en sluitwerk om uw winkel te beveiligen tot SKG ***.
Hieronder vallen ook de mogelijkheden tot automatische schuifdeuren. Wij werken met drie merken waaronder: Record, Kone en Boon.Edam.

Ook biedt een aluminium winkelpui diverse beglazingsmogelijkheden, van enkelglas tot kogelwerend glas. Tevens behoren panelen in kleur ook tot de mogelijkheid.
Op het gebied van het plaatsen van (betaal)automaten in uw winkelpui bent u bij Alupui ook aan het goede adres. Wij verzorgen sinds enkele jaren voor Pharma Robots B.V. de aanpassingen van de winkelpuien voor het kunnen plaatsen van apothekers automaten. In Nederland zijn nu ruim 120 automaten geplaatst.
De levertijden van aluminium winkelpuien zijn over het algemeen kort, er is een grote variëteit in kleur en indeling van de puien mogelijk. Neemt u gerust eens contact met ons op over de verschillende mogelijkheden.

winkelpuien_02.jpgwinkelpuien_03.jpg

Product informatie

Winkelpuien