Vouwwand

Een vouwwand kan in tegenstelling tot een schuifpui helemaal open, dit geeft de mogelijkheid om de woonkamer naadloos over te laten gaan in uw tuin.
Doordat gebruikt wordt gemaakt van zeer slanke profielen geniet u van optimaal licht en uitzicht en creëert u het optimale buitengevoel.

De tijd dat een vouwdeur zwaar, log en technisch zeer complex is, is verleden tijd.
De systemen zijn sterk verbeterd waardoor de wand met een simpele beweging open gevouwen kan worden.

Op dit moment zijn 2 systemen beschikbaar, de CF 68 en de CF 77.
Het CF 68 systeem is geschikt tot een maximale hoogte van 2500 mm. Hierdoor is deze uitvoering ongeveer 20% goedkoper dan de CF 77 serie. De CF 68 is voorzien van een kaderprofiel dat bouwkundige toleranties kan opvangen.

De CF 77 serie heeft een hoge isolatiewaarden en bestaat uit 2 verschillende typen: Functionele stijl (CF 77) en de Slim Line (CF 77-SL) met een bijzonder slank en strak profiel van 122 mm.
De vouwwand van de CF 77 serie bestaat uit twee tot acht vleugels met een maximale deurhoogte van 3000 mm en een maximale breedte van 1200 mm.
Dit high performance systeem biedt verschillende openingsmogelijkheden, zowel naar binnen als naar buiten toe, als links of rechts vouwend om aan alle mogelijke eisen te voldoen.

Naast de standaard scharnierende elementen kan CF 77 geleverd worden met het zogenaamde voordeur principe, waarbij het eerste deel wordt gebruikt als een ingangsdeur zonder de andere vouwdelen te gebruiken. Dit is ideaal in de wintermaanden.

Er zijn drie verschillende bodemoplossingen mogelijk: Een waarbij de overgang volledig vlak is en zelfs in de vloer gebracht kan worden, een variant met een verhoogde waterweerstand die ook geschikt is om in de vloer te brengen (opstaande rand 18 mm, waterweerstand tot 150 Pa) en een variant met zeer hoge waterweerstand (600 pa).

CF77 FU Flat bottom 3D full element LRCF77 FU Flat bottom 3D meeting section detail LRCF77 FU Flat bottom 3D cornersection outside opening in LRCF77 FU Flat bottom 3D bottom rollers LR

 

 

 

 

 

Product informatie

Vouwwanden

 

Product informatie

Vouwwanden