Rabobank

Een vliesgevel is, zoals het woord het al zegt, een gevel die als een vlies tegen het gebouw wordt geplaatst.Deze gevel kan ingedeeld worden in diverse vlakken waarin glas of panelen opgenomen zijn. De gevel kan zowel recht als schuin geplaatst worden of een combinatie hiervan.Kleuren combinaties zijn eenvoudig mogelijk, de vliesgevel bestaat namelijk uit twee verschillende profielen, wat het mogelijk maakt om verschillende kleuren toe te passen voor de binnen- en buitenzijde. Ook de afwerklijsten zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar zodat de gevel op een eenvoudige wijze een eigen uiterlijk kan krijgen.

De CW 60-DRL maakt aan de buitenkant geen gebruik van aluminiumprofielen maar van siliconenrubber, hierdoor is het niet nodig om dure laksystemen toe te passen. Het siliconenrubber is perfect bestand tegen industriële-en zoute zeelucht.

Een vliesgevel kan uitgevoerd worden in verschillende isolatieniveaus. Een brandwerende uitvoering van 30 min. tot 60 min. WBDBO is eveneens mogelijk.
Tevens is elk type geschikt voor driedubbel glas waardoor er in passief-of lage energiebouw perfect met dit systeem gewerkt kan worden.
Tevens is het mogelijk structureel verlijmde beglazing in deze systemen toe te passen.

Vliesgevels zijn ook toe te passen in de woningbouw, gecombineerd met bijvoorbeeld een serre uitbouw.

Verder worden vliesgevels veel toegepast bij de bouw van kantoren, bedrijven, luxe villa's en winkelcentra.

Airport                       

Product informatie

Vliesgevel