Grootste schuifpui buitenkant

Eigentijdse architectuur richt zich op het vervagen van de grenzen tussen de binnen- en buitenkant van een gebouw om maximale comfort en ruimtegebruik te bieden. Schuifpuien bieden de perfecte oplossing voor deze specifieke behoeften. Door grote glasafmetingen, komt meer natuurlijk licht het huis in met een minimaal gevolg op het ruimtegebruik.

Type 1 Gewoon schuivend
In een tweedelige, driedelige, of zelfs vierdelige uitvoering, met naar keuze één deel schuivend of meerdere delen schuivend. Of achter elkaar wegschuivend.

Type 2 Hefschuifdeuren
Deze zwaardere deuren zonder borsteldichtingen, kunnen ook geleverd worden in een tweedelige, driedelige of zelfs vierdelige uitvoering, met naar keuze één deel schuivend of meerdere delen schuivend.

Type 3 Hefschuifdeur met elektrische bediening.
Dit geldt voor het type CP 130. Vanwege de elektrische bediening is dit systeem zeer gebruiksvriendelijk voor minder validen en ouderen.

Schuifdeuren kunnen worden voorzien van diverse soorten sluitwerk, zoals alleen van binnenuit te openen of van beide zijden. Variërend van een eenvoudig slot tot een meerpunten vergrendeling volgens SKG en het Politiekeurmerk.

Er is een eindeloze keuze in kleuren en afwerkingen mogelijk, variërend van een matte, glanzende of metallic afwerking en een speciale lage onderhouds- en krasvaste Coatex afwerking. Zelfs een realistisch hout effect behoort tot de mogelijkheden. Deze keuze is beschikbaar voor zowel de binnen- als de buitenkant van de schuifdeur, zodat deze perfect aansluit bij zowel het interieur als het exterieur van uw huis.

Voor een schuifpui bent u bij Alupui ramen en deuren bij het goede adres, met trots mogen wij zeggen dat wij de grootste schuifpui van Nederland op onze naam hebben staan!

Product informatie

Schuifsystemen