draai-kiepraam met roedesRamen en deuren vormen de scheiding tussen binnen en buiten en hebben hierdoor veel invloed op het binnenklimaat. Ze moeten grote temperatuurwisselingen doorstaan en voldoende bescherming bieden tegen extreme weersomstandigheden en inbraak. Een raam of deur is een belangrijk onderdeel van een gevel en heeft hierdoor een bepalend esthetisch beeld van een gebouw. De ramen en deuren kunnen worden uitgevoerd in diverse uitvoeringen.
Deuren kunnen zowel naar binnen draaiend als naar buiten draaiend, gelijk liggend of opdek geleverd worden. De indeling van de deur kan vrij aangepast worden aan uw specifieke wensen, of ze worden gemaakt aan de hand van een door u gemaakte schets of tekening.

De deuren kunnen ingevuld worden met glas of met panelen en er kunnen tevens extra stijlen toegepast worden om het aanzicht te veranderen.

Voor de ramen zijn er ook genoeg mogelijkheden. U kunt kiezen uit draairamen, draaikiepramen, valramen, taatsramen, tuimelramen en uitzetramen. Bovendien zijn de naar binnen draaiende ramen leverbaar met inbraak vertragend hang- en sluitwerk. Deze kunnen ook worden voorzien van aangepaste raamkrukken in messing of koper of in de kleur van de ramen. Ook horren kunnen in de naar binnen draaiende ramen geleverd worden.

Wij kunnen de ramen en deuren ook uitvoeren als:
• Automatische deuren;
• Brandvertragende ramen en deuren;
• Geluidswerende ramen en deuren;
• Inbraakwerende ramen en deuren;
• Thermisch onderbroken ramen en deuren.